Вива Цеден сок од капина и јаболко 100%

 

Пакување: 1Л
Произведен од каша од капина 60% и сок од цедено јаболко 40%. Не е од концентрат. Содржина на овошје 100%. Без додаток на шеќер. Содржи природно присутни шеќери. Пастеризиран.

 

Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска врeдност: 196kJ / 46kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 11,2g / 11,0g
Влакна: 0,18g
Протеини: 0,3g
Натриум: 0,058g