Вива Цеден сок од јаболко 100%

 

Пакување: 1Л
Произведен од сок од цедено јаболко 75% и каша од јаболко 25%. Не е од концентрат. Содржина на овошје 100%. Без додаток на шеќер. Содржи природно присутни шеќери. Пастеризиран.

 

Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска врeдност: 214kJ / 50kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 12,3g / 11,6g
Влакна: 0,22g
Протеини: 0,22g
Натриум: 0,035g