Вива Боровинка
Пакување: 0,2Л
Содржина на овошје 50%. Состојки: сок од (боровинка 25%, јаболко 20% и аронија 5%) од концентрат, вода, шеќер, киселина (лимонска киселина). Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 192kJ / 46kcal
Масти / од кои заситени: <0,01g / <0,0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 11,8g / 11,3g
Влакна: <0,1g
Протеини: 0,17g
Натриум: 0,001g