Вива Праска нектар
Пакување: 0,2Л
Произведен од концентрирано пире од праска. Содржина на овошје 50%минимум. Состојки: концентрирано пире од праска, вода, шеќер, киселина (лимонска киселина). Пастеризиран. Без конзерванси. 
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 212kJ /51 kcal
Масти / од кои заситени: 0,13g / 0.0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 12,5g / 11,8g
Влакна: 0,7g
Протеини: 0,2g
Натриум: 0,001g