Вива Портокал 100%

 

Пакување: 0,2Л
Произведен од концентрат од портокал. Содржина на овошје 100%. Без додаток на шеќер. Содржи природно присутни шеќери. Пастеризиран. Без конзерванси. 

 

Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска врeдност: 204kJ / 49kcal
Масти / од кои заситени: 0,2g / 0,02 g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 10,7g / 10,1g
Влакна: 0,03g
Протеини: 0,7g
Натриум: 0,016g