Вива Јаболко Нектар
Пакување: 2Л
Содржина на овошје 50% минимум. Состојки: сок од јаболко од концентрат, вода, шеќер, киселина (лимонска киселина), антиоксидант (аскорбинска киселина). Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 210kJ / 50kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 12,3g / 11,8g
Влакна: <0,1 g
Протеини: 0,1g
Натриум: 0,002g