Вива 100% портокал
Пакување: 250мл
Произведен од концентрат од портокал. Содржина на овошје 100%. Содржи природно присутни шеќери. Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 204kJ / 49kcal
Масти / од кои заситени: 0,2g / 0,02g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 10,7g / 10,1g
Влакна: 0,03g
Протеини: 0,7g
Сол: 0,01g