Вива 100% јаболко
Пакување: 250мл
Произведен од концентрат од јаболко. Содржина на овошје 100%. Содржи природнo присутни шеќери. Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 192kJ / 46kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 11,3g  / 10,4g
Влакна: 0,1g
Протеини: <0,2g
Сол: 0,005g