Вива вишна нектар
Пакување: 250мл
Произведен од концентрирано пире од праска. Содржина на овошје 50% минимум. Состојки: концентрирано пире од праскa, вода, шеќер, киселина (лимонска киселина), антиоксидант (аскорбинска киселина). Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 223kЈ / 53kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 13,0g  / 12,8g
Влакна: 0,15g
Протеини: 0,35g
Сол: 0,005g