Вива Спарк црвен грејпфрут
ПАКУВАЊЕ: 1,25Л
Oсвежителен безалкохолен пијалок со минимум 10% овошен сок, со вкус на црвен грејпфрут. Состојки: вода, шеќер, сок од црвен грејпфрут од концентрат 10%, регулатор на киселост (лимонска киселина и натриум цитрат), јаглероден диоксид, стабилизатори (Е466, Е414, Е445), конзерванси (калиум сорбат и натриум бензоат), боја (кошинил), природна арома. Пастеризиран.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност:  213 kJ/ 50 kcal
Масти / од кои заситени:  0g / 0g
Јаглехидрати /од кои шеќери:  12,4g / 11,7g 
Влакна:  0,01g
Протеини:  0,12g
Сол:  0,027g