Вива Вишна нектар

 

Пакување: 1Л
Делумно произведен од концентрат. Содржина на овошје 35% минимум.Состојки: вода, пире од вишна 25%, овошен сок од вишна од концентрат 10%, шеќер, киселина (лимонска киселина), арома. Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 223kJ/53kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 13,0g / 12,8g
Влакна: 0,15g
Протеини: 0,35g
Сол: 0,05g