Вива Ананас сок 100%

 

Пакување: 1Л 
Произведен од концентрат од ананас. Содржина на овошје 100%. Без додаток на шеќер. Содржи природно присутни шеќери. Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 217kJ / 52kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 12,6g / 11,6g
Влакна: 0g
Протеини: <0,4g
Натриум: 0,002g