Вива Кајсија нектар
Пакување: 0,2Л
Произведен од концентрирано пире од кајсија. Содржина на овошје 40% минимум. Состојки: вода, концентрирано пире од кајсија, шеќер, киселина (лимонска киселина). Пастеризиран. Без конзерванси.
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 209kJ / 50kcal
Масти / од кои заситени: 0.0g / 0.0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 12,1g / 9,4g
Влакна: 0,8g
Протеини: 0,3g
Натриум: 0,001g