Кариера

Вработување
Тим од стручни, посветени и високо мотивирани кадри се клучот за успех на нашата компанија. ВИВАКС нуди работни позиции во високо мотивирачка и здрава работна атмосфера, со можност да ја истакнете вашата креативност, во компанија каде клучна алатка е тимскиот дух и можноста за напредување и лично усовршување. Вработувањето на најдобрите кадри е наш клучен приоритет. Доколку Ве привлекува динамична работна средина и доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, пополнете ја апликацијата за вработување. Апликација за вработување