Loading… Please wait…
Вчитување… Ве молиме почекајте…
листајте надолу

Природно си е природно!

Нашата мисија започна уште во далечната 1994 година. Од зрно прераснавме во квалитетен плод – познат бренд не само на македонскиот, туку и на регионалниот пазар. Најдоброто од природата го произведуваме и го пакуваме со многу љубов за да го испорачаме директно до Вас.

+1000h

Сончева светлина

Најдобрите сорти на овошја

Овошки од врвните плантажи во светот

Најзрелите и најсочни јаболка за Viva 100%
Внимателно ги одбравме само највкусните и најквалитетните плодови!

Голтка природа, за одлично чувство секој ден!

Вива 100% јаболко, произведен од природни и здрави плодови.

За највкусните ВИВА сокови го одбираме најдоброто свежо овошје.

листајте надолу
За здраво и среќно детство
Децата се нашата движечка сила која придонесе заедно да пораснеме. Нашето мото е „врвен производ за насмеани лица“. Визија која ни овозможи континуиран раст и развој, брзо чекорење кон врвот и место на пиедесталот на најдобрите.
Урбан стил и здрави навики
Со позитивен однос кон природата создадовме овошни нектари кои се одличен сојузник за вашето здравје. Секоја капка сок е извор на витамини, минерали и на хранливи состојки.
Идеални за секоја фамилијарна прилика
Во партнерство со ценетите потрошувачи создадовме врвни производи од најквалитетни овошки. Идејата за семејството како столб на животот, ги создаде нашите сокови од два литри кои го нудат најдоброто за највредните. Фамилијарните Вива пакувања нека остават печат на најзначајните моменти со вашите најблиски.
Преглед во производи
За енергичен живот
Освежителни и совршени за гасење на жедта, нашите ледени чаеви со вкус на лимон, брусница и праска се одличен избор во топлите денови за да ја вратат неопходната доза на енергија.
Природно
си е природно!
Нашата мисија започна уште во далечната 1994 година. Од зрно прераснавме во квалитетен плод – познат бренд не само на македонскиот, туку и на регионалниот пазар. Најдоброто од природата го произведуваме и го пакуваме со многу љубов за да го испорачаме директно до Вас.

+1000h

Сончева светлина

Најдобрите сорти на овошја

Овошки од врвните плантажи во светот

Внимателно ги одбравме само највкусните и најквалитетните плодови!
Најзрелите и најсочни јаболка за Viva 100%
Голтка природа, за одлично чувство секој ден!
Вива 100% јаболко, произведен од природни и здрави плодови. За највкусните ВИВА сокови го одбираме најдоброто свежо овошје.
За здраво и среќно детство
Децата се нашата движечка сила која придонесе заедно да пораснеме. Нашето мото е „врвен производ за насмеани лица“. Визија која ни овозможи континуиран раст и развој, брзо чекорење кон врвот и место на пиедесталот на најдобрите.
Преглед во производи
Урбан стил и здрави навики
Урбан стил и здрави навики
Со позитивен однос кон природата создадовме овошни нектари кои се одличен сојузник за вашето здравје. Секоја капка сок е извор на витамини, минерали и на хранливи состојки.
Преглед во производи
Идеални за секоја фамилијарна прилика
Во партнерство со ценетите потрошувачи создадовме врвни производи од најквалитетни овошки. Идејата за семејството како столб на животот, ги создаде нашите сокови од два литри кои го нудат најдоброто за највредните. Фамилијарните Вива пакувања нека остават печат на најзначајните моменти со вашите најблиски.
Преглед во производи
За енергичен живот
Освежителни и совршени за гасење на жедта, нашите ледени чаеви со вкус на лимон, брусница и праска се одличен избор во топлите денови за да ја вратат неопходната доза на енергија.
Преглед во производи