Вива Овошен коктел 100%
Пакување: 1Л
Произведен од концентрати од повеќе видови овошја. Содржина на овошје 100%. Без додаток на шеќер. Содржи природнo присутни шеќери. Пастеризиран. Без конзерванси. 
Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 210kJ / 50kcal
Масти / од кои заситени: 0g / 0g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 11,85g  / 7,8g
Влакна: 0,18g
Протеини: 0,39g
Натриум: 0,058g