Вива Дизни Фроузен 100% Јаболко
Пакување: 0,2Л

Произведен од концентрат од јаболко. Содржина на овошје 100%. Без додаток на шеќер. Содржи само природно присутни шеќери. Пастеризиран. Без конзерванси.

Просечна вредност на 100 ml производ
Енергетска вредност: 195kJ / 46kcal
Масти / од кои заситени: 0.01g / <0.01g
Јаглени хидрати /од кои шеќери: 11,3g / 10,4g
Влакна: 0.1g
Протеини: 0.1g
Сол: 0.005g